As. Oy Oulun Veneen­veistäjä

Valmistuu 8/2023
Tulossa varattavaksi elokuussa 2022

Liity Pajala-kiltaan ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa!

As. Oy Oulun Veneenveistäjä rakentuu Pateniemen merelliseen ympäristöön, vain viidentoista minuutin päähän Oulun keskustasta.

Meri ja venesatama sijaitsevat aivan kivenheitonpäässä tarjoten unelma-asumista erityisesti vesillä viihtyville pariskunnille ja perheille. Pajalan kodit on tehty onnellista ja pitkäaikaista asumista varten.

Viihtyisä rivitalokohde tarjoaa 22 neljän huoneen asuntoa, jotka ovat kooltaan 83m2 ja 89m2. Useasta asunnosta näkee merelle. Valoisissa asunnoissa on suuret ikkunat sekä asuinmukavuutta lisäävä lattialämmitys. Laadukkaat sisustusmateriaalit ovat Petra-keittiön, INR:n ja Laattapisteen valikoimista. Kohteen on suunnitellut arvostettu paikallinen arkkitehtitoimisto Luo Arkkitehdit Oy.

Kaikkien asuntojen olohuone ja keittiö sijaitsevat toisessa kerroksessa, mikä mahdollistaa avarat oleskelutilat. Isot parvekkeet ja olohuoneen liukulasiseinät maksimoivat nautinnon upeasta ympäristöstä ja puiston takaa siintävästä merestä. Asuntoon on kaupan yhteydessä mahdollista tilata parvekelasit.

Perustiedot

  • 22 asuntoa: 4h, 83/89m2
  • Useasta asunnosta voi nähdä merelle
  • Isot parvekkeet tai kattoterassit
  • Valoisat oleskelutilat
  • Arvostetun arkkitehtitoimiston suunnittelema kohde
  • Venelaiturista paikkoja ostettavana
  • 15 min Oulun keskustasta
  • Kestävä ja hiljainen betonirunko
  • Julkisivu muurattu tiili, joka ei vaadi huoltoa

Sijainti

As. Oy Oulun Veneenveistäjä

Asuinalue

Pateniemen Veneenveistäjänranta on entisen laivavarvin ja sahalaitoksen alue, jolle on viime vuosina kohonnut näyttävä, enimmäkseen pientaloista koostuva asuinalue, joka hurmaa merenrannalla ja kauniilla puistoillaan. Kohteen vieressä sijaitsee muun muassa Oulun parhaaksi valittu leikkipuisto sekä moderni ulkokuntosali.

Alueella on hyvät paikallispalvelut: kaupat, koulut, harrastuspaikat, ulkoilureitit, uimaranta ja muut peruspalvelut. Veneenveistäjänrantaan rakennetaan päiväkoti ja rantapaviljonki ja -kahvila venesataman yhteyteen.

Pateniemenrannan ja Veneenveistäjänrannan kautta suunniteltu uusi bussilinja mahdollistaa julkisen liikenteen käytön, ja parhaillaan rakenteilla oleva kevyen liikenteen verkon täydennys mahdollistaa liikkumisen pyörällä niin etelään kohti kaupungin keskustaa kuin pohjoiseenkin kohti Haukipudasta.

Tutustu kohteeseen

Tervetuloa Pajalan 3D-kotiin!

Pajalan malliasunto on ainutkertainen 3D-ratkaisu, jossa kodinostaja voi liikkua rakenteilla olevassa asunnossa, tutustua kohteen tietoihin ja kokeilla erilaisia pintamateriaaleja.

Visualisoinnit ja ympäristö ovat taiteellisia näkemyksiä eivätkä ne täysin vastaa todellisuutta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Liity Pajala-Kiltaan

Etsitkö kunnollista kotia – sellaista, jossa viihdyt pidempäänkin ja jota voit katsoa ylpeydellä yksityiskohtia myöten? Pajala-Killan jäsenenä saat tiedon uusista kohteistamme ensimmäisten joukossa. Kun se oikea osuu kohdalle, pääset tekemään varauksesi kärkipaikalta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lähetämme jäsenille ilmoituksen uusista kohteista. Jäsenyys ei sido sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksen milloin vain.

Lisätiedot kohteesta

Petri Kuutti

Myynti- ja markkinointijohtaja

050 339 8682