Pajala Etelä-Suomi Oy ja TA-Rakennuttaja Oy, urakkasopimus allekirjoitettu

Pajala Etelä-Suomi Oy ja TA-Rakennuttaja Oy ovat allekirjoittaneet päivämäärällä 1.2.2024 urakkasopimukset Espoon Sepänkalliossa sijaitsevista hankkeista As. Oy Espoon Hehkurinne 2A ja As. Oy Espoon Hehkurinne 2C.

Hankkeiden yhteenlaskettu arvo on n. 24,5 M€ käsittäen kahden pistekerrostalon ja yhden lamellikerrostalon sekä parkkihallin rakentamisen.
Asuntoja kohteeseen tulee yhteensä 105 kpl. Työt on tarkoitus aloittaa maaliskuussa 2024 ja arvioitu valmistuminen on joulukuussa 2025.

Pajala Etelä-Suomella on nyt allekirjoitettujen urakkasopimusten lisäksi tilauskannassa noin 500 asunnon rakentamisen aloitukset vuodelle 2024.

Kuvassa vasemmalla Pajala Etelä-Suomi Oy Thomas Åkermarck ja oikealla TA-Rakennuttaja Oy Jukka Rasmus

Meillä Pajalassa tärkeimpiä arvoja ovat Ihmiskeskeisyys, Rehellisyys ja Luottamus, joiden keskiössä ovat ihmiset, asiakkaat ja kumppanit”.

Näistä kun pitää huolen, mikä ei ole itsestäänselvyys, syntyy yhteistyö, jota todellakin vaaditaan näissä kohteissa, tilaajan, suunnittelijoiden, tavarantoimittajien ja urakoitsijoiden kesken. Ja näinä vaikeina aikoina nämä arvot korostuvat entisestään!

Ja jo alkuvaiheessa on ollut hienoa seurata tätä saumatonta yhteistyötä TA:n kanssa.”

-Thomas Åkermarck Pajala Etelä-Suomi Oy

Omasta puolesta voin sanoa, että on ollut mukava tehdä töitä ammattitaitoisen ja yhteistyökykyisen urakoitsijan kanssa”.

TA-Rakennuttajan näkökulmasta on hienoa, että näillä urakkasopimuksilla saadaan valmiiksi pienimuotoinen Sepänkallion aluerakentamishanke (alueella hieman yli 350 asuntoa), jonka eteen on tehty töitä vuosia. Alueelle tulee vuokra-asuntoja ja asumisoikeusasuntoja.”

-Jukka Rasmus TA-Rakennuttaja Oy