Pajala Länsi-Suomi Oy ja Kuuskodit Oy yhteistyöhön Tampereen Santalahdessa.

Pajala rakentaa Tampereen kehittyvään Santalahteen Kuuskodeille kaksi modernia asunto-osakeyhtiötä, joista toiseen tulee 103 asuntoa ja toiseen 32 asuntoa. Talot rakentuvat urbaaniin Santalahteen loistavalle sijainnille Pispalanharjun rinteeseen Näsijärvinäkymille ja tulevan Tampereen Ratikkalinjan varteen.   

”Haluamme kiittää Pajala Länsi-Suomea joustavasta yhteistyöstä näiden laadukkaiden hankkeiden suhteen ja mielenkiinnolla jo odotamme kohteiden valmistumista alkuvuodesta 2023, jolloin voimme tarjota Tamperelaisille laadukkaita ja viihtyisiä Kuuskoteja. Kohteen erikoisuutena on useat parvelliset asunnot tarjoten hulppean huonekorkeuden Näsijärvinäkymin viihtyisine parvekkeineen toteaa Kuuskodit Oy:n toimitusjohtaja Markku Jääskeläinen”.

Kuuskodit Oy on syksyllä 2021 perustettu uusi kotimainen asuntosijoitusyhtiö, joka rakennuttaa, omistaa ja vuokraa Kuuskoteja ensisijaisesti Pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Valikoidusti yhtiö voi sijoittaa myös muiden kasvavien yliopistokaupunkien asuntoihin. Yhtiön tavoitteena on omistaa noin 150 miljoonan euron arvosta energiatehokkaita vuokra-asuntoja lähivuosien aikana. Yhtiöllä on useita hankkeita käynnissä strategian mukaisilla sijainneilla. Kuuskodit Oy on Green Building Council Finlandin jäsen edistäen kestävän rakennetun ympäristön toteutumista Suomessa.